FOTO'S & PRIJSLIJST KLIK-KLAK-STOEL

Klik op het bestandje hieronder om de prijslijst te downloaden / scroll voor de COMBIDEALS 1&2

Klik-Klak_achterkant_2017.jpg

Prijslijst_2017.jpg

Naast het Klik-Klak-Kinderstoeltje hebben we in het assortiment ook een bijpassend Klik-Klak-Kindertafeltje (meer info via de homepage).

Wij bieden u 2 COMBI DEALS aan:

 

COMBI DEAL 1: (C.D.1): 1 stoel met naam in kleur en een onbehandeld tafeltje;

Normaal prijs 145,- , nu voor 125,-

COMBI DEAL 2: (C.D.2): 2 stoelen met naam in kleur en een onbehandeld tafeltje:

Normaal prijs 220,- , nu voor 190,-

Let op, Combideals zijn als bouwpakket. Liever gemonteerd; normale meerprijs van 15,- per item.

KLIK-KLAK-KINDERSTOEL

De (doe-het-zelf) Klik-Klak-Kinderstoel is ontworpen door het designersduo Schmidt & Simons van Atelier VIX.

Het unieke en persoonlijke Dutch Design kinderstoeltje voor in huis. Voor kinderen van 0 t/m ongeveer 4 jaar (1 maat: L45xB26xD30). De allerkleinste, rond 9 a 10 maanden leren er zelfs al aan optrekken en mee lopen.

De stoeltjes zijn gemaakt van goede kwaliteit berkenhout (FSC gekeurd). Ze worden laser gesneden. Geen enkele schroef nodig, enkel lijm. Licht, stabiel en super sterk! Draagkracht tot wel zeker 100 kg. Ook makkelijk: ze zijn stapelbaar en goed schoon te maken.

In een leuke kleur gebeitst: (op waterbasis) lichtblauw-donkerblauw-geel-groen-roze-rood en 5 nieuwe kleuren oud retro rood , oud noten bruin en grijs (zie voor nu de kleur bij de KLIK-KLAK-tafel), pastelroze of pastelblauw (zie foto). Of u kunt, samen met uw kind, een onbehandeld stoeltje mooi maken naar eigen wens. Met behulp van de goede beschrijving kan iedereen het stoeltje zelf lijmen of toch liever door ons laten monteren. Lijm, viltjes, schuurblokje en eventueel bijwerkstift wordt allemaal meegeleverd. Alles is mogelijk!

Leuk voor uw eigen kind, met zijn/haar eigen naam. Als verjaardagskado, maar ook leuk als bijvoorbeeld een kraamkado of voor de babyshower. Als de naam nog niet bekend is, kan die ook achteraf uitgesneden worden, zelfs na het monteren. Of er is een luxe kadobon voor verkrijgbaar (vanaf 49,-), daarvoor kunt u een mail sturen naar info[at]ateliervix.nl. Uiteraard ook voor vragen of suggesties. 

LEVERTIJD; ONGEVEER 8 WERKDAGEN

Nu ook mogelijk als HANDGESCHILDERD GEBOORTEKAART STOELTJE of AFBEELDING (zie foto's) naar keuze, ALLES is mogelijk! 89,- ( hiervoor 4 weken levertijd). Voor info / aanvraag: info@ateliervix.nl

Voor meer foto's kunt u naar https://www.facebook.com/ateliervix

Stoel afmeting in elkaar L45xB26xD30. In doos L48xB34xD4,5cm  

Gewicht zonder doos 1,3kg. Gewicht In doos 1,5kg

Leuke blog: http://meervoormamas.nl/review-klik-klak-kindermeubels-winactie/

Leuk artikel   www.flinders.nl/magazine/jong-talent-atelier-vix