Icosahedron lamp

De Icosahedron is ontworpen door Victor van Atelier VIX.


De lamp is ontstaan naar aanleiding van een project voor ID&T.

Hiervoor werden er 1500 gekoppeld in MDF en Doek. Het heeft als zijnde een 'grot' achter de DJ Booth en over het publiek heen geschitterd, in de legendarische Warehouse Elementenstraat, met een prachtig lichtspel.

De icosahedron lamp is bijzonder om zijn mooie vorm, waardoor de lamp van af elke hoek goed tot zijn recht komt.

De lamp is verkrijgbaar in 3 verschillende materialen. Mdf, Acryl(foto) of (gespannen) doek. Ze worden laser gesneden.(zie de verschillende materialen op de facebook pagina, link onderaan deze text)

Hij is modulair, waardoor je de lampen in de verschillende materialen goed kan combineren/koppelen, voor een speciaal effect.

De Icosahedron geeft een warm licht.

De lamp is een absolute Eyecatcher. Of je nou 1 lamp op een mooie kast neerzet, er 3 koppelt koppelt en boven de eetkamer tafel ophangt of misschien nog groter voor in een vergaderruimte.

De prijs van een lamp in MDF of Acryl is 175,-.

De lamp in Doek bedraagt 225,-

De lampen worden geleverd in een pakket en is door de goede beschrijving makkelijk te maken. Indien u de lamp op komt halen, kunnen wij het voor u doen. 

Bent u geinteresseerd in meerdere lampen, stuurt u dan een mail naar info[at]ateliervix.nl voor een prijsopgave. Afhankelijk van de hoeveelheid kan er een afspraak gemaakt worden om de lampen bij u op locatie te komen maken/koppelen, tegen een nette meerprijs.

(DE WEBSITE WORDT BINNENKORT GE-UPDATE; VOOR MEER FOTO'S KUNT U NAAR https://www.facebook.com/ateliervix GAAN)